hannah gelaatsverzorging

Wie of wat is hannah?

hannah (met de kleine h) is een merk van cosmetica dat ingezet wordt voor elke vorm van huidverbetering.

Huidtherapeute Hannah Hakze werd al op jonge leeftijd geconfronteerd met littekens van een ernstig ongeluk. Zoekend in de wirwar van specialisten en beloftes, besloot zij op een bepaald moment de touwtjes zelf in de handen te nemen.
Toen wijlen Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen; ‘Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet’!

De doelstelling van een hannah huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens volledig centraal staat. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Dit gebeurt op basis van de metingen met de Skin Analyser.

De basis gelaatsverzorging bestaat uit : huidmeting met de Skin Analyser -reiniging – enzymatische peeling – epileren wenkbrauwen en bovenlip- verwijderen comedonen- stimuleren doorbloeding – masker ( afgestemd op de huid)- verschillende werkstoffen (afgestemd op de huid) – beschermende dagcrème.

Deze verzorging duurt 75 min en kost 65 euro

Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel van de huidverbetering. Onze huidcoach begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw huid moeten nemen.

Maak kennis met de huidverbeterende producten in de webshop!